3-MMC KOPEN

 

3-MMC KOPEN

200.00 – 4,200.00

3-MMC KOPEN

3-MMC KOPEN, OOK BEKEND ALS 3-METHYLMETHCATHINONE OF 3-MEPHEDRONE, IS EEN KRACHTIGE VERBINDING UIT DE CATHINONE KLASSE MET EMPATHOGENE EN ENTACTOGENE RESULTATEN. CATHINONEN ZIJN EEN SUBCATEGORIE VAN AMFETAMINEN, DIE DE KERNSTRUCTUUR VAN AMFETAMINE DELEN. 3-MMC IS ZEER NAUW VERWANT AAN 4-MMC (MEPHEDRONE) DIE TOT EEN GROEP BEHOORT DIE BEKEND STAAT ALS DE GESUBSTITUEERDE CATHINONEN, DIE DERIVATEN ZIJN VAN HET ACTIEVE INGREDIËNT IN DE QAT-PLANT.

HOE GEBRUIK JE 3-MMC KRISTALLEN?

Koop 3-MMC online in de beste en hoogste kwaliteit kristalvorm, en is ook verkrijgbaar in tabletvorm. 3-MMC is verkrijgbaar in de hoeveelheden van 1, 2, 5, 10, 25, 50, 100, 250, 500 en 1000 gram. Zorg ervoor om 3-MMC op te slaan in een droge en koele plek voor maximale levensduur. Bewaar de poeder op een droge en koele plaats voor maximale houdbaarheid. Neem altijd de juiste voorzorgsmaatregelen in het laboratorium bij gebruik van onderzoek chemicaliën zoals het grondig vegen van oppervlakten en het dragen van handschoenen, een masker en beschermende kleding.

DEFINITIE 3-MMC

De definitie van 3-MMC staat officieel bekend als 3-methylmethcathinon of metafedron. 3-MMC is een stof van de cathinone klasse en structureel vergelijkbaar met mephedrone, ook wel bekend als 4-MMC. Cathinonen zijn een subcategorie van amfetaminen. Omdat 3-MMC zeer nauw verwant is aan 4-MMC, is het een derivaat van het actieve ingrediënt in de qat-plant.

 CHEMIE ACHTERGRONDINFORMATIE 3-MMC

3-Methylmethcathinone is een stof van de cathinone klasse die een subcategorie is van amfetaminen. Ze delen allebei de kernstructuur van amfetamine. 3-MMC en andere cathinonen onderscheiden zich door hun ketensubstitutie op de bèta koolstof van het amfetamine skelet, wat betekent dat ze β-keto-amfetaminen zijn. 3-MMC kwam voor het eerst beschikbaar op de markt voor onderzoek chemicaliën kort na het verbod op mephedrone. Vanwege het gebrek aan onderzoek met betrekking tot 3-methylmethcathinon, is alle discussie erover puur speculatie op basis van de structurele overeenkomsten met andere stimulerende middelen zoals mephedrone, amfetamine en 2-FMA.

WAAR 3-MMC KOPEN

3-MMC kan hier op de euchems website worden gekocht. Wij verkopen 3-MMC van topkwaliteit, meestal in kristallen. We hebben echter vaak andere vormen van middelen beschikbaar, dus neem gerust contact met ons op om te zien of we uw voorkeursmiddel op voorraad hebben. U moet minimaal 18 jaar oud zijn om 3-MMC bij ons te kopen.

Verzending van 3-MMC * naar Canada, Italië, Brazilië, Zwitserland, Australië, Nieuw-Zeeland, Frankrijk, Duitsland, Japan, Rusland, Mexico, Egypte, Turkije, Spanje, Argentinië, Polen, Marokko, Saudi-Arabië, Roemenië, Kazachstan, Nederland , België, Griekenland, Tunesië, Tsjechische Republiek, Dominicaanse Republiek, Portugal, Hongarije, Israël, Bulgarije, Finland, Denemarken, Slowakije, Noorwegen, Ierland, Kroatië, Armenië, Litouwen, Slovenië, Letland, Estland en vele andere landen.

SKU: N/ACategory: Tags: 

Comments

Popular posts from this blog

local small loan companies

wat kost wegovy per maand